despre-noi1

INTELSECO este o companie care ofera consultanta in domeniul serviciilor de securitate integrata.

Elaboram proiecte de analiza integrata de securitate si counter competitive intelligence, pornind de la evaluarea conditiilor interne si externe ce pot afecta securitatea companiei dumneavoastra. Identificam amenintarile si vulnerabilitatile existente si stabilim gradul de risc al acestora, pe componentele de Securitate Fizica, Securitate IT, Securitate HR.

Elaboram Proceduri de Securitate Integrata la nivelul companiei dumneavoastra.

Furnizam servicii de analiza de counter competitive intelligence si pentru asigurarea continuitatii in afaceri, menite sa ofere avantaj companiei dumneavoastra, pe piata pe care opereaza. Suntem dinamici si adaptati la provocarile ce apar pe parcursul derularii parteneriatului cu dumneavoastra. Ne caracterizeaza profesionalismul, disponibilitatea, flexibilitatea si confidentialitatea.

Acordam consultanta in analiza si managementul riscului, elaboram sau asistam clientii in realizarea de strategii integrate de securitate si acordam sprijin in implementarea unor proiecte de securitate.
Oferim consultanta pentru identificarea amenintarilor si vulnerabilitatilor, cu care se confrunta clientii nostri si stabilim gradul de risc al acestora, pe componentele de Securitate Fizica, Securitate IT, Securitate HR.

Suntem dinamici si ne adaptam cu usurinta la provocarile ce apar pe parcursul derularii parteneriatelor noastre. Competentele profesionale sunt din zona de intelligence si securitate, fiind dublate de atributele morale absolut necesare in acest domeniu, si anume: loialitatea, increderea si confidentialitatea.

SECURITATE FIZICA

Elaboram analize de risc la securitate fizica, conform Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

SECURITATE IT

Evaluam securitatea informatiilor stocate pe suport non-electronic, pe suport electronic si/sau digital. Evaluam securitatea mijloacelor hardware si software.

SECURITATE HR

Evaluam securitatea companiei dumneavoastra din perspectiva procedurilor aplicate pe componenta de Resurse Umane.

COUNTER COMPETITIVE INTELLIGENCE

Monitorizarea pozitiei companiei dumneavoastra in piata, cunoasterea competitorilor, in vederea elaborarii strategiilor optime de dezvoltare.

ANALIZE DE RISC

Definim si structuram rolurile organizationale in compania dumneavoastra. Proiectam exercitii si simulari de risc/hazard medical, ecologic, terorist.