cod-de-bune-maniere1
INTELSECO subscrie principiilor internationale ale Drepturilor Omului, Drepturilor Muncii si Protectiei Mediului.

INTELSECO respecta cu strictete legile nationale si internationale in contextul transparentei totale a activitatii sale.

INTELSECO isi rezerva dreptul sa refuze orice client sau propunere de parteneriat care nu este in acord cu Codul sau de Bune Practici.

INTELSECO accepta clienti, doar in conditiile in care are certitudinea capabilitatilor de a duce la bun sfarsit misiunea incredintata.

Relatiile dintre INTELSECO si clientii sai sunt strict confidentiale.

INTELSECO va actiona in permanenta ca, in nicio circumstanta, imaginea clientilor si a partenerilor sai sa nu aiba de suferit.

SECURITATE FIZICA

Elaboram analize de risc la securitate fizica, conform Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

SECURITATE IT

Evaluam securitatea informatiilor stocate pe suport non-electronic, pe suport electronic si/sau digital. Evaluam securitatea mijloacelor hardware si software.

SECURITATE HR

Evaluam securitatea companiei dumneavoastra din perspectiva procedurilor aplicate pe componenta de Resurse Umane.

COUNTER COMPETITIVE INTELLIGENCE

Monitorizarea pozitiei companiei dumneavoastra in piata, cunoasterea competitorilor, in vederea elaborarii strategiilor optime de dezvoltare.

ANALIZE DE RISC

Definim si structuram rolurile organizationale in compania dumneavoastra. Proiectam exercitii si simulari de risc/hazard medical, ecologic, terorist.